fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Els Pinetons i El Martinet porten les seves propostes d'Institut Escola a la comissió de secundària -Educació- 12/06/2017

Representants de l'AFA Els Pinetons i de l'AFI El Martinet van exposar, el passat dijous, 8 de juny, els seus projectes d'Institut Escola a la comissió de secundària del Consell Escolar Municipal. Ambdós centres van posar sobre la taula els motius pels quals creuen, un cop la Generalitat ha descartat la construcció del 4t institut, que els Institut Escola són la millor solució a l'actual situació educativa de Ripollet. Dijous vinent, 15 de juny, representants d'ambdues escoles acompanyaran membres del CEM a la reunió amb Carme Vigués, responsable de Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental.

Els Pinetons i El Martinet porten les seves propostes d'Institut Escola a la comissió de secundària -Imatge 1-

Una reunió on Ensenyament donarà a conèixer quina és la seva proposta per a la secundària els pròxims 4 anys a Ripollet i on les dues escoles exposaran el seu projecte. És per això que agraeixen al CEM l'oportunitat que això representa per a la seva comunitat educativa.

"És el moment"
Amb aquesta afirmació van iniciar el passat divendres, 9 de juny, el manifest #IEPinetonsJA, llegit durant la festa de fi de curs de l'escola. Famílies, alumnes i docents van alçar la veu per dir que és el moment de lluitar per l'Institut Escola Els Pinetons. Una proposta que, tal com diu el text, "no pretén rivalitzar amb ningú, sinó que vol diversificar l'oferta i garantir la secundària d'un model educatiu que ara i aquí no té continuïtat".

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal