fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Gran comiat del curs dels esportistes escolars -Esport- 12/06/2017

Més d'un miler d'infants i joves van participar dissabte, 10 de juny, a la tradicional festa de cloenda de l'esport extra escolar, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports (PAME). Durant tot el matí, els escolars van poder gaudir de jocs esportius, d'aigua, inflables, tallers i activitats a la piscina.

Gran comiat del curs dels esportistes escolars -Imatge 1-Gran comiat del curs dels esportistes escolars -Imatge 2-Gran comiat del curs dels esportistes escolars -Imatge 3-Gran comiat del curs dels esportistes escolars -Imatge 4-Gran comiat del curs dels esportistes escolars -Imatge 5-

Com a cloenda de l'acte, tots els participants van aplegar-se a la pista coberta del Poliesportiu, amb la presència de tècnics del PAME, pares delegats de les diferents escoles del municipi i el regidor d'Esports, Ramiro Moldes, que van ser els encarregats de lliurar als agraciats les tres bicicletes que van sortejar.

La festa, a més, va inaugurar la temporada d'estiu de les piscines descobertes, que restaran obertes fins el 3 de setembre. Des d'avui dilluns i fins al 21 de juny, el seu horari serà de 14.30 a 20 h, excepte els caps de setmana i festius, quan la piscina descoberta obrirà de 10.30 a 20 h. La resta de l'estiu i fins al 3 de setembre, l'horari de la piscina serà de 10.30 a 20 h.

Poden veure més fotos al facebook InfoRipollet.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal