fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 23 de juny de 2017
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Política- 09/06/2017

25 partits polítics i entitats de Ripollet van signar ahir el Pacte Local pel Referèndum en un acte celebrat el 8 de juny al vespre al Centre Cultural i que va ser presidida per l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, i pel president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Després dels parlaments d'Osuna, Cuixart i de Josep Maria Vinyes, membre de Ripollet per la Independència, entitat organitzadora de l'acte, es va llegir el Manifest del Pacte Local pel Referèndum i es va signar el document per part de les entitats adherides.

El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 1-El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 2-El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 3-El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 4-El Pacte Local pel Referèndum és signat per 25 entitats de Ripollet -Imatge 5-

En aquestes intervencions, Vinyes va apuntar que el Pacte és un "excercici de democràcia del dret a decidir", a més va valorar el nombre d'entitats que han signat el document com a "més que notable respecte el teixit associatiu de Ripollet". Al seu torn, l'alcalde va destacar la "majoria social de Ripollet" a favor del referèndum, per la qual cosa el Pacte és "una plataforma transversal i oberta que neix forta i amb bona salut". Finalment, Cuixart va felicitar la societat catalana "pel consens en voler construir un nou futur" i es va mostrar optimista perquè "la tossuderia dels catalans sempre ens ensortim quan fem coses col·lectives".

E.P.


Icona Fitxer PDF - 0,22 Mb - Manifest-PLR.pdf 

AGENDA

Revetlla de Sant Joan al brollador del parc dels Pinetons

Ball per a la gent gran

Xerrada. La força de les dones. El seu empoderament

Presentació del llibre Sankt Pauli. Un altre futbol és possible

Nits de Música. Història del cinema musical nord-americà (1960-1961)

Festival de final de curs de l'Associació Country Line Dance Ripollet

Nit d'acústic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal