fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
L'esport extraescolar s'acomiada aquest dissabte amb una gran festa -Esport- 10/06/2017

Aquest dissabte, 10 de juny, l'esport extraescolar posa el punt final d'aquesta temporada amb una gran festa per als infants. Durant tot el matí, de 9.45 a 13 hores, els nens i nenes que han participat en les competicions organitzades pel Patronat Municipal d'Esports (PAME) podran gaudir de diverses activitats lúdiques i esportives repartides per les instal·lacions del Poliesportiu. La festa de Cloenda de l'Esport Extraescolar comptarà amb castells inflables, jocs, tallers i activitats a la piscina, entre altres.

L'esport extraescolar s'acomiada aquest dissabte amb una gran festa -Imatge 1-L'esport extraescolar s'acomiada aquest dissabte amb una gran festa -Imatge 2-L'esport extraescolar s'acomiada aquest dissabte amb una gran festa -Imatge 3-L'esport extraescolar s'acomiada aquest dissabte amb una gran festa -Imatge 4-

A partir de les 13 hores, es durà a terme l'acte oficial de cloenda de la temporada, que inclou a més el sorteig de 3 bicicletes entre els assistents. Per poder participar en la festa, és imprescindible que els infants portin posada durant tot el matí la samarreta de l'esport escolar i la polsera de color identificatiu per categoria. No es podrà accedir a cap atracció sense aquests identificatius.

Obertura de la piscina descoberta
Coincidint amb la festa de cloenda de l'esport extraescolar, el poliesportiu inaugura aquest dissabte la temporada de la piscina descoberta. La piscina s'estrenarà dissabte, 10 de juny, de 14.30 a 20 hores. A partir de dilluns, dia 12 de juny, fins al 21 de juny, el seu horari serà aquest mateix, de 14.30 a 20 h. Excepte els caps de setmana i festius, quan la piscina descoberta obrirà de 10.30 a 20 h de manera ininterrompuda. La resta de l'estiu, del 22 de juny fins al 3 de setembre, l'horari de la piscina serà de 10.30 a 20 h.

Fotos: Instantànies de l'edició de l'any passat i cartells d'aquesta edició.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 0,01 Mb - ripollet-esp-cloenda-esport-extraescolar-planell-horaris-100617.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal