fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
La jornada esportiva escolar reuneix més de 300 alumnes de primària -Esport- 07/06/2017

Més de 300 alumnes de primària van participar el passat 24 de maig en una jornada esportiva escolar, que va aplegar infants de 7 escoles i d'un institut de Ripollet. La jornada, organitzada per l'Ajuntament de Ripollet amb la col·laboració dels mestres d'Educació Física de les escoles, va reunir durant el matí un total de 303 alumnes de primària de les escoles Gassó (27), Tiana (29), Tatché (74), Ginesta (52), Clavé (49), Escursell (46) i San Juan de la Cruz (26) al poliesportiu del Patronat d'Esports (PAME). La trobada va comptar amb la col·laboració de l'Institut Palau Ausit, del qual hi van prendre part 24 alumnes de secundària.

La jornada esportiva escolar reuneix més de 300 alumnes de primària -Imatge 1-La jornada esportiva escolar reuneix més de 300 alumnes de primària -Imatge 2-La jornada esportiva escolar reuneix més de 300 alumnes de primària -Imatge 3-La jornada esportiva escolar reuneix més de 300 alumnes de primària -Imatge 4-

Durant el matí es van organitzar fins a 11 proves esportives, però també hi va haver altres activitats. Per exemple, es va organitzar un Espai Saludable, on alumnes del Cicle de Formació de Grau Mitjà d'Atenció a la dependència de l'INS Lluís Companys van assessorar els infants sobre alimentació i esport.

Aquesta jornada esportiva escolar té la intenció de treballar l'esport, però des d'un vessant no competitiu, potenciant la seva perspectiva de col·laboració. Els infants participants passaven per les diferents pistes del poliesportiu, on el professorat d'Educació Física (amb suport de l'alumnat d'ESO) els proposava practicar diverses activitats esportives, amb aquest component de cooperació.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal