fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Més de 300 alumnes de 5è de primària s'acomiaden al Teatre Auditori del curs d'educació viària -Educació- 06/06/2017

Aquest dimarts, 6 de juny, el Teatre Auditori del Mercat Vell s'ha omplert de gom a gom en l'acte de cloenda del curs d'educació viària escolar 2016-2017. Els escolars van gaudir de l'espectacle 'Passem-ho bé!', del Mag Selvin. Més de 300 infants de 5è de primària han pres part de les classes d'educació viària que els ha impartit l'agent de la Policia Local, Javier Quesada. En les classes se'ls ofereix informació teòrica sobre els senyals de trànsit, consells per evitar accidents i pràctiques en un circuit de bicicletes.

Més de 300 alumnes de 5è de primària s'acomiaden al Teatre Auditori del curs d'educació viària -Imatge 1-Més de 300 alumnes de 5è de primària s'acomiaden al Teatre Auditori del curs d'educació viària -Imatge 2-Més de 300 alumnes de 5è de primària s'acomiaden al Teatre Auditori del curs d'educació viària -Imatge 3-Més de 300 alumnes de 5è de primària s'acomiaden al Teatre Auditori del curs d'educació viària -Imatge 4-Més de 300 alumnes de 5è de primària s'acomiaden al Teatre Auditori del curs d'educació viària -Imatge 5-

Hi ha estat present l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, que ha fet una petita presentació de l'acte i ha destacat la seva importància per a la seguretat dels infants de la vila. Durant aquest curs, també s'han impartit algunes classes i tallers d'educació viària a grups de 6è i de l'ESO de Ripollet. L'acte de cloenda del curs ha posat el seu punt final amb un espectacle de màgia.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal