fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Suport unànime del Consell Escolar de Pinetons al projecte de l'institut -Educació- 06/06/2017

El projecte per demanar que l'escola Pinetons es converteixi en un institut escola continua recollint suports. El Consell Escolar del centre ha aprovat per unaniminat tirar endavant aquesta petició amb la voluntat d'elevar-la al Consell Escolar Municipal i, posteriorment, al Departament d'Ensenyament.

Suport unànime del Consell Escolar de Pinetons al projecte de l'institut -Imatge 1-

El director de Pinetons, Carles Gràcia, apunta que la proposta que han engegat les famíles respon "al sentiment d'una comunitat que vol buscar resposta a les necessitats reals que hi ha a l'escola i al poble a l'hora d'acollir els infants a secundària". Gràcia es felicita perquè iniciatives com aquestes demostren "la transversalitat absoluta del centre" i considera que el projecte de l'Institut Escola és "viable si hi ha voluntat política" tot apuntant a la "comunitat educativa de Ripollet, a l'Ajuntament i a la Generalitat" com a responsables finals d'aquesta viabilitat.

El projecte de l'institut escola Pinetons també ha rebut el suport de la majoria de partits polítics locals, que aplaudeixen una proposta que podria resoldre les necessitats del municipi en la franja d'educació secundària. La comissió de famílies que encapçalen aquesta iniciativa ja s'han reunit amb ERC, el PSC, el PdeCAT i el PP, formacions que ja han explicitat que no posaran pals a les rodes a una possible moció a favor del projecte que es podria votar al ple del mes de juny.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal