fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 18 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Campanya de les CAV a favor de la municipalització de serveis -Política- 02/06/2017

Les Candidatures Alternatives del VallŔs (CAV) han iniciat una campanya a les xarxes socials a favor de la municipalitzaciˇ dels serveis sota el lema No es poden posar portes al camp. La coaliciˇ municipalista tambÚ ha creat l'etiqueta #MonteroVsServeisPublics per "aturar els peus al ministre Montoro", segons es llegeix en un comunicat de les CAV.

Campanya de les CAV a favor de la municipalització de serveis -Imatge 1-

La coaliciˇ afegeix que el ministre d'Hisenda, Cristˇbal Montoro, Ús "qui ha introdu´t als Pressupostos de l'Estat del 2017 algunes clÓusules per evitar que els ajuntaments puguin subrogar la plantilla de les empreses concessionÓries quan es realitzi una reinternalitzaciˇ d'un servei".

Les CAV asseguren que "la maniobra de Montoro suposa un greu entrebanc per portar a terme els processos de remunicipalitzaciˇ de serveis i una ingerŔncia a les competŔncies municipals".

En aquest sentit, en el Ple Ordinari de Ripollet celebrat el 26 de maig, es va aprovar una mociˇ presentada per Decidim de rebuig a aquests pressupostos. La mociˇ va tenir el suport de totes les formacions excepte les del PP i C's, que hi van votar en contra.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal