fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 26 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Les peticions d'ajuts al lloguer ja superen les de l'any passat a la meitat del període de demanda -Serveis- 30/05/2017

Transcorreguda la meitat del període de presentació de les peticions d'ajuts per a pagament del lloguer de l'habitatge habitual, el nombre de peticions ja supera àmpliament el del mateix període de l'any passat. Enguany ja hi ha un total de 167, mentre que el 20 de maig del 2016 n'hi havia 110. El període finalitza el 19 de juny.

Les peticions d'ajuts al lloguer ja superen les de l'any passat a la meitat del període de demanda -Imatge 1-

Poden presentar la petició d'ajut aquelles unitats de convivència que acreditin tenir uns ingressos suficients per poder pagar el lloguer i que no superin els límits establerts a la base cinc de la convocatòria. Quant a l'import del lloguer, no pot superar els 600 euros mensuals. L'ajut cobreix un 40% de l'import del lloguer fins a un import màxim de 200 euros mensuals.

A la web municipal ripollet.cat es poden consultar les bases on s'especifiquen tots els requisits necessaris per a poder participar en aquesta convocatòria de subvencions al lloguer. També en aquest apartat es poden descarregar els formularis necessaris que, posteriorment, s'han de presentar a l'OAC (c. de Balmes, 4 - edifici Molí d'en Ginestar). Més informació a l'Oficina municipal d'Habitatge (c. de la Salut 1, telèfon 935 046 007).

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal