fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 26 de maig del 2017 -Comunicació- 26/05/2017

Avui hem realitzat un Info especial de valoració dels dos anys de legislatura. Per aquest motiu, hem parlat amb els portaveus de tots els grups municipals, començant per Xavier Peñarando, del PDECAT; Lurdes Serra, d'Esquerra; Víctor Diéguez, del PP; Josep Gabarra, de Ciutadans; Juan Parralejo, del PSC, i acabarem amb José María Osuna, de Decidim i alcalde de Ripollet.

Info de la setmana: 26 de maig del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 26 de maig del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 26 de maig del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 26 de maig del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 26 de maig del 2017 -Imatge 5-

Més endavant hem pogut escoltar a Alina Torres i Javier Melenchón, de l'Associació de Famílies d'Infants de l'escola El Martinet, qui ens han explicat l'acte que portaran a terme aquesta tarda per reivindicar que el centre educatiu sigui també un institut.

I per últim, hem entrevistat Roser Peris, professora i tutora de tercer d'ESO de l'Institut Can Mas, qui ha vingut amb alguns dels seus alumnes (Álex Calahorra, David Dulcet, Abril Olivé i Marta Gálvez) perquè ens donessin més detalls del segon Aplec d'Experiències de Participació que se celebrarà diumenge al matí a la plaça de Joan Abad.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit aquest divendres a les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.
Per motius tècnics estarà disponible a partir de dilluns.

Fotos: Roser Peris, professora i tutora de l'Institut Can Mas amb els alumnes Àlex Calahorra, David Dulcet, Abril Olivé i Marta Gálvez; Javier Melenchón i Alina Torres, de l'AFI El Martinet; José María Osuna, alcalde de Ripollet; Juan Parralejo, portaveu municipal del PSC; Josep Gabarra, portaveu municipal de C's.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal