fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ja es pot consultar l'estudi de les olors realitzat per la UPC -Serveis- 25/05/2017

Ja es pot consultar l'estudi d'olors, realitzat per la UPC, per encàrrec de l'Ajuntament de Ripollet. A la presentació, a l'assemblea veïnal a l'escola Pinetons, el professor i investigador de la UPC, Xavier Roca, acompanyat de la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, va explicar que l'Ecoparc és la primera font d'emissió d'olors (16%), seguit de Lípidos Santiga (8%). La resta de focus estan repartits entre múltiples orígens, arreu dels polígons industrials de Ripollet i proximitats de Barberà i Cerdanyola.

Ja es pot consultar l'estudi de les olors realitzat per la UPC -Imatge 1-Ja es pot consultar l'estudi de les olors realitzat per la UPC -Imatge 2-Ja es pot consultar l'estudi de les olors realitzat per la UPC -Imatge 3-Ja es pot consultar l'estudi de les olors realitzat per la UPC -Imatge 4-

La primera conclusió és que s'ha produït una progressiva reducció de la freqüència i la intensitat dels episodis. A més, s'ha confirmat que es tracta d'alteracions bàsicament aromàtiques, mentre que la toxicitat no supera els barems internacionals en cap de les desenes de compostos estudiats. El professor de la UPC i la primera tinent d'alcalde van coincidir en la necessitat de continuar realitzant estudis de control, per la qual cosa es mantindrà actiu un formulari per registrar queixes d'olors a través de la web municipal. Així mateix, també es poden fer arribar trucant a la Policia Local (Tel. 092 des del fix o 93 504 60 06 des del mòbil). La presentació va comptar amb la participació de veïns, representants de l'equip de treball del Laboratori del Centre de Medi Ambient, dels Serveis Municipals de l'Ajuntament i de la gerència de l'Ecoparc 2, entre altres. 

[Accedir al formulari]

[Accedir al document de l'estudi d'olors]


Icona Fitxer PDF - 5,85 Mb - RIPOLLET-2017-UPC-ESTUDI-OLORS.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal