fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 10 de desembre de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
La Caminada Sense Fum arriba aquest dissabte 20 de maig a la seva 4a edició -Sanitat- 19/05/2017

Aquest dissabte, 20 de maig, Ripollet celebrarà la quarta edició del Dia Mundial Sense Tabac, una jornada orientada a conscienciar dels perjudicis d'aquest producte i reduir-ne el consum. Per aquest motiu, l'Ajuntament i el personal sanitari dels CAP del municipi organitzaran un any més la Caminada Sense Fum.

La Caminada Sense Fum arriba aquest dissabte 20 de maig a la seva 4a edició -Imatge 1-La Caminada Sense Fum arriba aquest dissabte 20 de maig a la seva 4a edició -Imatge 2-

En aquesta ocasió, el recorregut s'ha modificat lleugerament respecte a altres anys i es donarà el tret de sortida des del pavelló Joan Creus. Des d'allà es continuarà per la rambla dels Pinetons fins al Camí de la Serra, per arribar al vial del riu Ripoll i acabar el recorregut a les pistes d'atletisme del Patronat d'Esports (PAME), on monitors del PAME amenitzaran la jornada amb música i diverses activitats dirigides.

L'entrega de dorsals es farà a les 9.30 h del mateix dia 20 i es començarà el recorregut a les 10 h amb una breu sessió d'estiraments. Cal recordar que es tracta d'una activitat per a tota la família, per la qual cosa cal portar roba i calçat còmodes, barret o gorra, ulleres de sol i protecció solar.

E.P./J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal