fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Comunicat: Aclariments sobre les activitats d'estiu de lleure i esportives -Joventut- 15/05/2017

L'Ajuntament de Ripollet va crear un grup de tècnics de diferents àrees per valorar les demandes de diverses entitats per fer casals d'estiu. Aquest grup porta treballant des del desembre del 2016 per oferir un programa conjunt amb les diferents propostes de lleure i esport a l'estiu.

El govern tenia com a prioritat que totes les entitats que volguessin fer aquesta oferta d'activitats d'estiu poguessin fer-ho amb condicions similars. Així, s'ha canviat la destinació de l'import de l'aportació municipal que enguany es dedicarà a poder cobrir despeses corrents (aigua, llum, neteja) i de suport amb recursos humans per infants amb diversificació de necessitats i a famílies amb necessitats socials i econòmiques. No obstant això, es manté la línia d'ajuts de Serveis Socials des d'on s'analitzaran els casos de les famílies que ho necessitin i es valorarà cada situació particular.

La voluntat del govern és apostar pel lleure organitzat des de les entitats del poble que coneixen la realitat municipal i volen col·laborar amb els seus projectes diversificats i per això s'ha donat el suport estructural perquè aquests projectes tirin endavant.

L'oferta d'activitats d'estiu és molt similar a la d'anys anteriors. El que ha variat és la manera com es gestiona cada entitat, amb autonomia perquè puguin desenvolupar els seus casals i campus esportius.

Comunicat: Aclariments sobre les activitats d'estiu de lleure i esportives -Imatge 1-



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal