fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'escola El Martinet organitza una festa oberta a tothom per explicar el projecte d'escola-institut -Educació- 26/05/2017

L'Associació de Famílies d'Infants (AFI) d'El Martinet de Ripollet i la direcció de l'escola han organitzat la primera festa "El Martinet vol créixer", amb l'objectiu de donar a conèixer la seva iniciativa de continuïtat del projecte educatiu del centre a través d'una Escola-institut. En aquests moments estan mantenint reunions amb diferents entitats de Can Mas i del poble, i amb el Govern Municipal i la resta de formacions polítiques, per tal d'explicar-los la seva proposta i asseguren que "està rebent molt bona acollida". Amb aquesta festa, El Martinet vol compartir amb tot Ripollet "la il·lusió i la força amb la que estem fent aquest camí". La festa tindrà lloc aquest divendres, 26 de maig, a partir de les 16.30 h, al voltant de l'escola.

L'escola El Martinet organitza una festa oberta a tothom per explicar el projecte d'escola-institut -Imatge 1-L'escola El Martinet organitza una festa oberta a tothom per explicar el projecte d'escola-institut -Imatge 2-

Un desig que es vol fer realitat
Allargar el projecte pedagògic de primària a secundària és un desig que escola, famílies i infants han tingut des que els primers grups van acabar la primària. L'Escola-Institut el veuen com "a part imprescindible per la formació dels infants".

Un desig que va començar a prendre forma, després de la negativa del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de construir el quart institut, ara fa més d'un any. Des del centre creuen que una Escola-Institut "afavorirà tot el poble", ja que consideren que ajudaria a disminuir la massificació a la resta d'institut i, d'altra banda, oferiria a les famílies una nova línia educativa.

Durant la festa, que comptarà amb berenar, diverses actuacions musicals i la lectura d'un manifest, també aprofitaran per demanar poder convertir d'actual pista espotiva en un jardí, sense ciment, més en la línia del seu projecte educatiu. 

Membres de l'escola El Martinet assistiran aquest divendres, 26 de maig, a l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio, on explicaran el seu projecte als micros de l'emissora.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal