fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 de maig de 2017
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'escola El Martinet vol créixer i ho explicarà en una festa oberta a tothom -Educació- 18/05/2017

L'Associació de Famílies d'Infants (AFI) d'El Martinet de Ripollet i la direcció de l'escola han organitzat la primera festa "El Martinet vol créixer", amb l'objectiu de donar a conèixer la seva iniciativa de continuïtat del projecte educatiu del centre a través d'un Institut-Escola. En aquests moments estan mantenint reunions amb diferents entitats de Can Mas i del poble, i amb el Govern Municipal i la resta de formacions polítiques, per tal d'explicar-los la seva proposta i asseguren que "està rebent molt bona acollida". Amb aquesta festa, El Martinet vol compartir amb tot Ripollet "la il·lusió i la força amb la que estem fent aquest camí". Serà el divendres, 26 de maig, a partir de les 16.30 h, al voltant de l'escola.

L'escola El Martinet vol créixer i ho explicarà en una festa oberta a tothom -Imatge 1-

Un desig que es vol fer realitat
Allargar el projecte pedagògic de primària a secundària és un desig que escola, famílies i infants han tingut des que els primers grups van acabar la primària. L'Institut-Escola el veuen com "a part imprescindible per la formació dels infants".

Un desig que va començar a prendre forma, després de la negativa del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de construir el quart institut, ara fa més d'un any. Des del centre creuen que un Institut-Escola "afavorirà tot el poble", ja que consideren que ajudaria a disminuir la massificació a la resta d'institut i, d'altra banda, oferiria a les famílies una nova línia educativa.

R.H.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal