fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 12 de maig del 2017 -Comunicació- 12/05/2017

Avui hem començat l'Info parlant dels esplais d'estiu, la inscripció als quals ja ha començat. Hem conversat amb Gerard Bocanegra, del Patronat Municipal d'Esports, Marta Pi, de l'esplai La Gresca i Anna Calderón i Meritxell Oller, de L'Estel, respectivament, i Maria RuizSònia Martín, de les escoles Martinet i Tatché, respectivament,  perquè ens expliquessin les novetats que ofereixen aquest any i de les activitats que s'hi podran realitzar.

Info de la setmana: 12 de maig del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 12 de maig del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 12 de maig del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 12 de maig del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 12 de maig del 2017 -Imatge 5-

Tot seguit hem parlat amb José Villacañas, portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca a Ripollet perquè ens expliqués el procés de negociació que mantenen amb CaixaBank i també de les activitats que realitzaran demà al parc de Rizal per celebrar els cinc anys de vida de l'entitat solidària.

La segona hora l'hem començat parlant del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica, que se celebra avui mateix. Per aquest motiu hem conversat amb el doctor Josep Mampel, la infermera Rosa Martínez, i dues membres de l'Associació de Fibromiàlgia de Ripollet.

Cap a dos quarts de dues del migdia, hem parlat amb Cati Olmo i Patxi Romero, professora i alumnes de quart d'ESO, respectivament, de l'Institut Lluís Companys. Tots dos ens han parlat del projecte solidari que realitza el centre educatiu des de fa quatre anys i que diumenge omplirà el parc del Riu Ripoll d'activitats a favor de l'ONG Save the Children.

Per últim, hem acabat l'Info amb Mònica López, d'Amics del Teatre, perquè ens parlés de l'obra que tenen en cartell, 'Alícia al país de les meravelles', i de la resta de la programació de l'any.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Gerard Bocanegra, tècnic del PAME; Marta Pi, de l'esplai La Gresca; Anna Calderón i Meritxell Oller, de L'Estel; Rosa Martínez, infermera, el doctor Josep Mampel, Fina Garcia, presidenta de l'Associació de Fibromiàlgia de Ripollet i Matilde, sòcia de l'entitat; Cati Olmo i Patxi Romero, professora i alumnes de quart d'ESO, respectivament, de l'Institut Lluís Companys.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal