fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 23 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Amics del Teatre estrena la temporada amb el musical basat en 'Alícia al País de les Meravelles' -Cultura- 12/05/2017

Aquest dissabte, 13 de maig, Amics del Teatre dóna el tret de sortida de la seva temporada d'espectacles. Ho farà amb un plat fort, un musical basat en el llibre Alícia al País de les Meravelles, de Lewis Carroll. Es tracta d'una obra musical dirigida per Mònica López i adaptada per Jordi Rodríguez. L'entitat ha preparat una gran sorpresa per als assistents a les sessions d'aquest cap de setmana. Ha editat un CD amb les cançons del musical. Així que tothom qui vulgui podrà adquirir aquest disc i gaudir de l'obra a casa seva.

Amics del Teatre estrena la temporada amb el musical basat en 'Alícia al País de les Meravelles' -Imatge 1-Amics del Teatre estrena la temporada amb el musical basat en 'Alícia al País de les Meravelles' -Imatge 2-Amics del Teatre estrena la temporada amb el musical basat en 'Alícia al País de les Meravelles' -Imatge 3-Amics del Teatre estrena la temporada amb el musical basat en 'Alícia al País de les Meravelles' -Imatge 4-

La novel·la Alícia al País de les Meravelles explica les aventures de l'Alícia, una nena que, encuriosida per la presència d'un conill blanc que sempre es mira un rellotge, el segueix dins de la seva llodriguera. A partir d'aquí descobrirà un món amagat, farcit de sorpreses, el país de les meravelles. Les representacions seran aquest dissabte, 13 de maig, a les 18 hores; i diumenge, 14 de maig, a les 18 h, al Teatre Auditori del Mercat Vell.

Dins de la programació d'espectacles d'aquest 2017, Amics del Teatre ha preparat per als pròxims mesos les adaptacions de El club dels poetes morts, de Tom Schulman, i Casa de nines, de Henrik Ibsen, entre altres.

Fotos: Amics del Teatre.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal