fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 20 de juliol de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
Arrenca el període d'inscripcions de les activitats de lleure i esportives per l'estiu 2017 -Joventut- 15/05/2017

Dilluns, 15 de maig, comença el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu organitzades per les entitats de lleure i esportives. Una de les novetats d'aquest any és la constitució d'un equip tècnic transversal en el que han format part els departaments de Cultura, Educació, Serveis Socials, Joventut i Esports, amb l'objectiu de donar sortida a totes les iniciatives de les entitats que han fet una proposta educativa de lleure cultural i esportiva a l'estiu i que es fan en els diferents equipaments municipals i escoles.

Arrenca el període d'inscripcions de les activitats de lleure i esportives per l'estiu 2017 -Imatge 1-


Així, aquests dies es repartix als gairebé 6.000 alumnes de Ripollet un díptic que recull tant els casals d'estiu que ofereixen les entitats de lleure i les AMPA com el campus esportiu que duran a terme les entitats esportives i el Patronat Municipal d'Esports.

L'Ajuntament ha posat a disposició de les entitats de lleure, culturals, esportives i les AMPA els equipaments municipals i centres escolars per tal que puguin desenvolupar les seves activitats a l'estiu.

D'aquesta manera, el Centre d'Esplai l'Estel realitzarà el seu casal adreçat a infants de 3 a 15 anys a l'escola Els Pinetons; el CE La Gresca, adreçat a infants de 3 a 17 anys, el farà a l'escola Tiana de la Riba i al Casal Jove La Gresca; l'AFI El Martinet farà per primera vegada un casal d'estiu al seu centre, adreçat a infants de 3 a 14 anys; l'AMPA de l'Enric Tatché també és el primer any que oferirà casal d'estiu al centre per infants de 3 a 12 anys.

D'altra banda, el Patronat Municipal d'Esports farà com cada any el seu campus esportiu per a infants i joves de 5 a 14 anys; el Bàsquet Sant Gabriel el farà al Pavelló Municipal Francesc Barneda i al col·legi Sant Gabriel per infants de 4 a 16 anys; el Club Futbol Ripollet al camp de futbol per infants de 4 a 14 anys; l'Escola de Futbol Base Ripollet al camp de l'Industrial per infants de 6 a 14 anys; el Tennis Ripollet el farà al PAME per infants de 3 a 16 anys; i el Futbol Sala Ripollet a l'escola Ginesta per infants de 4 a 16 anys.

Per més informació us podeu adreçar a les entitats organitzadores. Com cada any el departament de Serveis Socials col·laborarà amb les famílies que tinguin dificultats per tal que puguin accedir als casals d'estiu.

De cara al setembre, l'objectiu és crear una comissió on puguin estar implicats els diferents agents educatius del lleure que hi ha a Ripollet per seguir treballant el projecte de manera conjunta.

Poden descarregar el díptic al document adjunt.

R.H.


Icona Fitxer PDF - 1,34 Mb - ripollet-jov-casalsestiu2017.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal