fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'Institut Lluís Companys organitza una jornada solidària amb l'ONG Save the Children -Societat- 11/05/2017

L'Institut Lluís Companys, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripollet, ha organitzat una jornada solidària per recaptar fons per a l'ONG Save the Children. La jornada tindrà lloc el matí del 14 de maig al parc del Riu Ripoll i consistirà en una cursa, una classe magistral de zumba i tallers de treballs manuals, maquillatge i papiroflèxia, entre altres.

L'Institut Lluís Companys organitza una jornada solidària amb l'ONG Save the Children -Imatge 1-L'Institut Lluís Companys organitza una jornada solidària amb l'ONG Save the Children -Imatge 2-

La cursa, de 3,5 quilòmetres, té un preu d'inscripció de cinc euros i començarà a les deu del matí des del parc del Riu Ripoll. En aquest mateix espai es lliuraran els premis, cap a les 11.30 h. A les dotze del migdia començarà la classe magistral de zumba, amb un preu d'inscripció d'un euro. Paral·lelament es desenvoluparan els tallers.

Aquesta serà la quarta edició del projecte solidari de l'Institut Lluís Companys. En altres anys, el centre ripolletenc ha ajudat a construir una maternitat-infermeria al Senegal, ha col·laborat amb l'Hospital de Sant Joan de Déu en la investigació contra el càncer infantil, i ha donat suport a la Fundació Glorr contra la pobresa infantil i a la Marató de TV3.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal