fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El projecte 'Explora el teu parc' torna a descobrir els espais verds del municipi -Medi Ambient- 10/05/2017

Ja s'ha posat en marxa una nova edició del projecte Explora el teu parc, organitzat de l'Ajuntament de Ripollet, l'Associació Ripollet Natura i la Casa Natura de Ripollet. L'activitat, que té lloc tots els dimarts i dijous, va començar el 4 de maig amb una gimcana al parc dels Mestres. El bon temps va permetre fer l'activitat sense cap incidència. A primera hora, ja es va acostar un grup de nenes que recordaven l'activitat de l'any passat. I, al llarg de la tarda, es van apropar infants de totes les edats.

El projecte 'Explora el teu parc' torna a descobrir els espais verds del municipi -Imatge 1-El projecte 'Explora el teu parc' torna a descobrir els espais verds del municipi -Imatge 2-El projecte 'Explora el teu parc' torna a descobrir els espais verds del municipi -Imatge 3-

La majoria eren molt petits, excepte un gruix considerable d'alumnes de 2n de primària i alguns alumnes de 3r i 4t. Els més grans tenien força capacitat de realitzar l'activitat proposada autònomament, però n'hi havia d'altres que van demanar fer dibuixos en els fulls en blanc. Així doncs, els educadors de la Casa Natura van improvisar i van proposar que fessin dibuixos sobre temes de natura. Al final de la tarda, es va improvisar una petita exposició de dibuixos. En total, hi van participar 35 infants (6 infants de P-4, 5 de P-5, 4 de 1r, 11 de 2n, 5 de 3r i 4 de 4t). Al llarg de la tarda, es va acostar al parc dels Mestres el regidor de Medi Ambient, Ramiro Moldes, qui va agrair el desenvolupament de l'activitat i va alegrar-se per la bona participació dels infants.

Aquesta és la primera activitat del projecte Explora el teu parc, però aquesta experiència s'anirà repetint en les pròximes setmanes. Aquest dimarts, dia 9, se'n va fer una altra al parc de Dolores Ibárruri. L'11 de maig serà el torn del parc d'Oriol Martorell.

Explora el teu parc es desenvolupa de les 16.30 a les 18.30 h i consisteix en una activitat dirigida per educadors de la Casa Natura, els quals ajuden a descobrir els parcs del municipi i promoure aspectes i valors relacionats amb la natura i la seva importància a Ripollet. Les activitats són obertes a tothom i no requereixen inscripció prèvia.

La gimcana intenta conscienciar els més petits de la importància de conservar les zones verdes del municipi, un ecosistema molt valuós tant per la flora com per la fauna que s'hi allotja, i també per fer veure l'impacte dels humans sobre aquest ecosistema. Per això el projecte vol promoure uns hàbits més respectuosos amb la fauna urbana autòctona i fomentar la divulgació.

Fotos: Associació Ripollet Natura.

E.P./J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal