fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Els alumnes de 4t de l'Institut Can Mas emocionen amb el musical 'Moulin Rouge' -Educació- 05/05/2017

El Teatre Auditori del Mercat Vell va acollir aquest dijous, 4 de maig, l'estrena del musical 'Moulin Rouge', una adaptació realitzada pels alumnes de 4t de l'Institut Can Mas, que han treballat des de l'inici de curs. L'obra va fer emocionar el públic assistent, tal com l'any passat va passar amb 'Mar i Cel', no tant per la seva qualitat interpretativa o tècnica, sinó perquè de principi a fi van saber transmetre el gran el treball en equip que han fet i la complicitat entre ells i també amb l'equip docent del centre. Divendres i dissabte la tornaran a interpretar a les 21 h i diumenge, 7 de maig, a les 18 h. Les entrades es poden comprar a la taquilla per dos euros.

Els alumnes de 4t de l'Institut Can Mas emocionen amb el musical 'Moulin Rouge'  -Imatge 1-Els alumnes de 4t de l'Institut Can Mas emocionen amb el musical 'Moulin Rouge'  -Imatge 2-Els alumnes de 4t de l'Institut Can Mas emocionen amb el musical 'Moulin Rouge'  -Imatge 3-Els alumnes de 4t de l'Institut Can Mas emocionen amb el musical 'Moulin Rouge'  -Imatge 4-Els alumnes de 4t de l'Institut Can Mas emocionen amb el musical 'Moulin Rouge'  -Imatge 5-

Aquestes representacions són la culminació d'un projecte pedagògic que s'ha dut a terme tot al llarg del curs, en el qual els alumnes han treballat de manera cooperativa i col·laborativa per aconseguir l'objectiu final de portar a escena un espectacle musical d'uns 75 minuts de durada creat i interpretat per ells mateixos de la manera més "professional" possible, amb l'ajuda i supervisió constant de l'equip de professors de 4t. El procés de creació de l'espectacle ha estat una feina globalitzadora i transversal que ha requerit el treball coordinat de totes les àrees didàctiques, i tots i cadascun dels alumnes han participat en alguna àrea concreta en funció dels seus interessos i capacitats: redacció del guió, vestuari, escenografia, actors, músics, ballarins, cantants, tècnics, tramoies, etc.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal