fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
El Ripollet Cultiva't d'enguany s'acomiadarà amb una gran festa al parc del riu Ripoll -Medi Ambient- 06/05/2017

Aquest diumenge, 7 de maig, posarà el seu punt final l'edició d'aquest any del Ripollet Cultiva't, una setmana amb diverses activitats que volen promoure hàbits de vida més saludables, un consum responsable i una millora de l'entorn mediambiental. Ho farà amb la Festa en Verd, una gran fira amb la participació de diverses entitats al parc del riu Ripoll, que es durà a terme de les 10 a les 14 hores. Durant el matí, quedarà afectada la circulació de la part confrontant de l'Ajuntament al carrer de Balmes, entre Padró i Molí d'en Ginestar i els autobusos es desviaran pel vial de riu Ripoll.


El Ripollet Cultiva't d'enguany s'acomiadarà amb una gran festa al parc del riu Ripoll -Imatge 1-El Ripollet Cultiva't d'enguany s'acomiadarà amb una gran festa al parc del riu Ripoll -Imatge 2-

Hi participaran diverses entitats que treballen per uns conreus més sostenibles i respectuosos amb l'entorn. Hi seran presents entitats com ara Som lo que sembrem, Som energia, Les Refardes o Mamicria, que oferiran diversos tallers per a tots els públics. També hi participaran la Biblioteca Municipal, amb una hora del conte especial dedicada a la natura, la Policia Local, que organitzarà un taller de bicicletes, l'Escola de Música, que hi posarà música en directe, l'Àrea Metropolitana de Barcelona que prepararà un estand sobre compostatge i el col·lectiu d'aturats, que prepararà una paella popular per als presents.

Afectació viària
A partir de les 10 fins les 15 h, es tallarà el carrer de Balmes entre Padró i Molí d'En Ginestar. Per això, el recorregut del transport públic que es realitza en aquest tram es desviarà a partir de la cruïlla del carrer del Molí d'en Rata i la carretera Santiga, per l'avinguda del Riu Ripoll. Les parades afectades es traslladaran al carrer de Balmes 8 (zona de càrrega i descàrrega del supermercat DIA) i a l'estacionament del carrer del Molí d'en Ginestar (Lidl).

La setmana del Ripollet Cultiva't s'ha centrat en la setmana del 2 al 7 de maig. Hi ha hagut una visita guiada a l'horta social del Molí d'en Xec, un taller infantil d'estampació d'elements naturals sobre bosses, o un taller de cosmètica natural, entre altres.

Altres activitats previstes
Aquest dissabte, 6 de maig, es durà a terme una observació astronòmica sota el títol 'Mirant el cel. Estels i planetes' des del parc dels Pinetons. L'observació anirà precedida per una petita explicació, a les 20 hores, a la Casa Natura. L'activitat d'observació tindrà lloc de 21 a 22 h. Cal inscripció prèvia al telèfon 93 256 22 20 (de dilluns a divendres, de 10 a 13 h) o bé al mail activmuseuciencies@bcn.cat.

Per últim, el pròxim dijous 11 de maig, es durà a terme una xerrada que porta per títol 'Bioenginyeria i participació ciutadana aplicada a entorns fluvials'. La conferència anirà a càrrec d'Andreu González, membre del Projecte Boscos de Muntanya. La cita tindrà lloc a les 18 hores al Centre Cultural.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal