fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
La Regidoria de Salut Pública continua amb les accions de desratització -Medi Ambient- 03/05/2017

La Regidoria de Salut Pública ha realitzat diverses actuacions de desratització a la via pública a través d'una empresa especialitzada i dins el calendari d'actuacions periòdiques previst. Aquestes zones han estat el barri del Pont Vell, el parc de Can Masachs i els carrers adjacents, i la zona compresa entre l'avinguda del Mediterrani, els carrers del Puigmal, Sant Josep, Magallanes, Padró, Balmes, Pau Casals, la rambla de Sant Andreu, Federico Garcia Lorca i avinguda de Maria Torras.

La Regidoria de Salut Pública continua amb les accions de desratització -Imatge 1-

A banda d'aquestes intervencions programades, s'han atès els avisos o denúncies que s'han comunicat al departament de Salut Pública. Segons la Regidoria, són freqüents les consultes en referència al control de plagues als habitatges. Un control que l'Ajuntament realitza també periòdicament a la via pública i a les dependències municipals, però avisa que les actuacions en espais privats són responsabilitat dels seus titulars.

Per aquest motiu, davant la presència de qualsevol plaga, habitualment paneroles i rosegadors, la Regidoria de Salut Pública recomana:

  • Posar el problema en coneixement de la comunitat de veïns, president i administrador, si n'hi ha, per valorar la possible afectació de zones comunes, altres habitatges o locals que puguin existir en els baixos de l'immoble.
  • Acordar la contractació d'una empresa de control de plagues autoritzada perquè faci un estudi de la plaga, en determini el seu origen i estableixi les mesures de control més adients.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal