fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Ripollet celebra el Dia Internacional de la Dansa ampliant el programa d'activitats de l'any passat -Cultura- 28/04/2017

Aquest cap de setmana se celebra el Dia Internacional de la Dansa, i Ripollet s'hi adhereix per segon any. L'any passat, la celebració ja va suposar un gran èxit tant de participació, com de treball i esforç conjunt entre les entitats, col·lectius i gimnasos locals. Amb l'expectativa de fer créixer aquesta participació, enguany s'ha ampliat el programa d'activitats, incloent un dia més de celebració, i més activitats formatives. En aquesta edició, a més, s'ha superat el nombre d'entitats implicades en l'acte. Si l'any passat sortien al carrer deu associacions i gimnasos, aquest any en són un total de 13.

Ripollet celebra el Dia Internacional de la Dansa ampliant el programa d'activitats de l'any passat -Imatge 1-Ripollet celebra el Dia Internacional de la Dansa ampliant el programa d'activitats de l'any passat -Imatge 2-

També s'amplien els espais i escenaris de les activitats, que arribaran a tots els cantons de la vila. Per una banda, s'incorporen els parcs de Norbert Fusté i de Maria Lluïsa Galobart, que acolliran uns petits tastets de dansa dissabte al matí. Per altra banda, es reformula l'itinerari de dansa que recorrerà la vila el dia 29. S'ha allargat l'itinerari, oferint més espais: la comitiva començarà al parc 1r de maig (dissabte, 17 h) i acabarà com l'any passat a les pistes de l'ESBAR. Es col·locaran diversos escenaris, com ara al pati del Centre Cultural i a la plaça del Molí, on els membres de les entitats mostraran els seus balls. En total, hi participaran 215 ballarins.

Entre els actes que es duran a terme, també en destaca l'espectacle de dansa que ofereix l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell aquest divendres al vespre al Teatre Auditori. Es tracta de l'obra La dernière danse de Brigitte. S'oferiran amb preus especials per a membres d'escoles i grups de dansa amb acreditació. Finalment, destaca el final de festa, que serà diferent respecte l'any 2016. En aquesta edició, es clourà el Dia Internacional de la Dansa amb el prestigiós espectacle de la companyia Brodas Bros, a les antigues pistes de l'ESBAR.

Foto: Imatge d'arxiu de l'any passat i cartell oficial de l'edició d'enguany.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal