fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Últims dies per participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major de Ripollet -Cultura- 13/04/2017

El pròxim 21 d'abril, divendres de la setmana vinent, acaba el termini per enviar les propostes al Concurs de Cartells de Festa Major. Tal com va passar l'any passat, el Patronat Municipal de Cultura (PMC) ha inclòs en les bases del concurs una votació popular per escollir el cartell guanyador. El tema del cartell és lliure, però s'ha d'adequar a l'anunci de la Festa Major. Per tant, els dissenys han d'incloure la llegenda següent: "Festa Major de Ripollet. 25, 26, 27 i 28 d'agost de 2017".

Últims dies per participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major de Ripollet -Imatge 1-Últims dies per participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major de Ripollet -Imatge 2-

Els participants al concurs han de presentar el seu disseny abans del 21 d'abril. Es pot fer arribar de dues maneres, a través del correu electrònic concurscartellripollet@gmail.com, o presentant-lo al Registre General del PMC (rbla. de Sant Jordi, 2-4).

Concurs popular
De totes les propostes que es presentin, la Comissió de la Festa Major n'escollirà un màxim de 3 dissenys, que s'exposaran al web www.ripollet.cat i al vestíbul del Centre Cultural. Romandran exposades del 27 d'abril al 17 de maig. Es podrà votar a través d'internet, a ripollet.cat, o dipositant una butlleta a una urna que s'instal·larà al Centre Cultural. Les publicacions InfoRipollet, La Revista de Ripollet i Ripollet al Dia oferiran la butlleta per poder votar.

El veredicte final del Concurs es farà públic el 23 de maig, al Centre Cultural. El guanyador opta a un premi únic de 600 euros. Podeu consultar les bases concretes en el document adjunt.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 0,49 Mb - ripollet-cul-fm-bases-concurs-cartells-240317.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal