fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Acaba el termini per participar al concurs A l'abril, cada paraula val per mil -Cultura- 20/04/2017

El 20 d'abril finalitza el termini per concursar en el joc lingŘÝstic A l'abril cada paraula val per mil, que porta la llengua catalana als aparadors dels comeršos de Ripollet. Les botigues adherides exhibeixen un cartell al seu aparador amb una paraula relacionada amb el mˇn del comerš. Aquest cartell inclou el seu origen i significat.

Acaba el termini per participar al concurs <i>A l'abril, cada paraula val per mil</i> -Imatge 1-Acaba el termini per participar al concurs <i>A l'abril, cada paraula val per mil</i> -Imatge 2-Acaba el termini per participar al concurs <i>A l'abril, cada paraula val per mil</i> -Imatge 3-Acaba el termini per participar al concurs <i>A l'abril, cada paraula val per mil</i> -Imatge 4-

Els participants del joc, que poden tenir qualsevol edat, han hagut de descobrir els establiments que mostraven les paraules que tenien en unes butlletes que podien aconseguir als mateixos comeršos, al Centre Cultural, a la Biblioteca o al web del Consorci per a la Normalitzaciˇ LingŘÝstica.
Les butlletes havien de tenir, a mÚs, el segell de l'establiment requerit per ser dipositades a les urnes habilitades per a aquest concurs.

Diumenge, 23 d'abril, diada de Sant Jordi, es farÓ el sorteig dels premis entre totes les butlletes correctes. SerÓ a les 13 h a la Carpa del Drac de la plaša de Pere Quart. El concurs estÓ organitzat per la Uniˇ de Botiguers de Ripollet.

J.S./E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal