fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Poesia i música, temes centrals de les noves exposicions del Centre Cultural -Cultura- 12/04/2017

Ja es poden veure al Centre Cultural les dues exposicions d'aquest mes d'abril. La Sala 1 acull una mostra titulada Pensar poesia. Una proposta de Poètica Còdex, mentre que a la Sala d'Art es poden visitar els treballs dels alumnes dels tallers d'art del mateix Centre Cultural. La primera mostra estarà oberta fins al 30 d'abril, però la segona tindrà obertes les seves portes fins a l'11 de maig.

Poesia i música, temes centrals de les noves exposicions del Centre Cultural -Imatge 1-Poesia i música, temes centrals de les noves exposicions del Centre Cultural -Imatge 2-

Poètica Còdex és un col·lectiu de sis artistes plàstiques format per Marta Balaguer, Nedda Bonini, Manuela Candini, Montse Ginesta, Eva Figueras i Marian López que treballa en la creació de noves aportacions en llibres d'art. La seva proposta vol homenatjar i divulgar l'obra de poetes clàssics i contemporanis que d'una manera ininterrompuda, durant més de nou segles, han mantingut recerca, qualitat i fidelitat a la llengua catalana. El 25 d'abril, a les 19 h, hi haurà una visita guiada.

Pel que fa als treballs dels alumnes dels tallers d'art del Centre Cultural, tots ells són un homenatge sonor i visual a la Societat Coral "El Vallès", entitat que aquest any celebra el seu 140è aniversari. Aquesta exposició s'inaugurarà oficialment el 23 d'abril, diada de Sant Jordi, a les 12 h.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal