fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
Èxit de la primera trobada d'empreses sobre economia circular celebrada a Sabadell -Economia- 05/04/2017

L'Escola Superior de Disseny de Sabadell (ESDi) va acollir el 30 de març la primera Trobada d'Empreses per conèixer les possibilitats que els dóna l'economia circular a l'hora d'iniciar negocis i aprofitar sinergies. Paral·lelament a la jornada, es va celebrar el primer market place d'economia circular, organitzat per la Xarxa Vallès Circular, formada per 29 entitats entre les quals hi ha institucions, universitats, clústers, entitats econòmiques i deu ajuntaments de la comarca, entre ells el de Ripollet.

Èxit de la primera trobada d'empreses sobre economia circular celebrada a Sabadell -Imatge 1-Èxit de la primera trobada d'empreses sobre economia circular celebrada a Sabadell -Imatge 2-Èxit de la primera trobada d'empreses sobre economia circular celebrada a Sabadell -Imatge 3-

La Trobada va ser un èxit de participació i s'hi va arribar a 170 persones participants, entre les quals 90 empreses, la participació activa de més de 20 entitats que juguen un paper actiu en el canvi de model i més de 50 persones en representació d'entitats de la comarca i de fora. L'organització de l'acte comptava amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i estava subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

La jornada que va permetre conèixer les experiències de diferents empreses que ja treballen amb elements d'economia circular, per exemple amb subproductes reciclats o que col·laboren entre elles per evitar generar residus i per aprofitar sinergies. A partir de diferents tallers, organitzats en taules temàtiques interactives, les diferents empreses participants van poder donar a conèixer els seus productes, compartir experiències i intercanviar coneixements. La jornada va culminar amb un espai d'entrevistes, prèviament acordades amb expositors, per generar contactes professionals.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal