fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Poc més de 300 persones participen a la trentena edició de la caminada Ripollet-Montserrat -Esport- 04/04/2017

Diumenge, 2 d'abril, va tenir lloc la 30a edició de la caminada Ripollet-Montserrat, organitzada pel Centre Excursionista Ripollet. Hi van participar 320 persones, una xifra inferior a la de l'any passat (quan es van superar els 400 inscrits) a causa del mal temps dels dies precedents. De fet, durant la tarda del dissabte anterior va ploure amb certa intensitat. Malgrat tot, l'endemà diumenge va fer un bon temps que va permetre als participants d'aquest any realitzar els prop de 50 quilòmetres sense incidents remarcables.

Poc més de 300 persones participen a la trentena edició de la caminada Ripollet-Montserrat -Imatge 1-Poc més de 300 persones participen a la trentena edició de la caminada Ripollet-Montserrat -Imatge 2-

La Caminada tenia un desnivell acumulat de pujada de 1.300 metres i el de baixada de 75 metres. Tots els participant van rebre de regal un buf commemoratiu dels 30 anys de la prova, a més de la tradicional samarreta i el got. Ara, el Centre Excursionista ja està preparant l'altra de les seves activitats estrella, la caminada Ripollet-Tibidabo, la qual està prevista a l'octubre.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal