fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 24 d'abril de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Julio Rua, a la candidatura de la comissió executiva d'Un País en Comú -Política- 04/04/2017

El ripolletenc Julio Rua forma part de la candidatura Juntes Podem que aspira a formar part de la comissió executiva d'Un País en Comú, una nova formació política que aglutina les forces de l'esquerra com ICV, EUiA, Podem i Equo. Rua és portaveu de Podem a Ripollet, formació que dissabte, 1 d'abril, va col·locar a la seva seu ripolletenca una taula per a les votacions de candidatures a la comissió executiva i al consell nacional de la nova formació.

Julio Rua, a la candidatura de la comissió executiva d'Un País en Comú -Imatge 1-

La taula de votacions formava part d'un acte organitzat per Juntes Podem que, en un primer moment, havia de comptar amb la presència de la diputada de Podem Jéssica Albiach, la qual no va poder assistir per motius personals. En el seu lloc va venir Marc Bertomeu, secretari general de Podem a Barcelona, qui, juntament amb Rua, van explicar el procés de constitució del nou partit al qual també aspira a presidir el portaveu d'En Comú Podem, Xavier Domènech.

El període de votacions finalitza el 8 d'abril al matí. A la tarda se celebrarà l'assemblea constituent al pavelló olímpic de la Vall d'Hebron de Barcelona.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal