fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Dijous comença el període de preinscripció escolar -Educació- 20/03/2017

Després de les jornades de portes obertes dels centres escolars del municipi, ara toca pensar en la preinscripció escolar. El termini de la preinscripció comença aquest dijous, 23 de març. Les sol·licituds es podran presentar fins al 4 d'abril. Aquest període afecta tots els infants que optin al segon cicle d'educació infantil (P3), educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria (ESO). Les sol·licituds s'han d'entregar al mateix centre escolar que escollim en primera opció.

Dijous comença el període de preinscripció escolar -Imatge 1-Dijous comença el període de preinscripció escolar -Imatge 2-

Durant aquest mes de març també s'ha de presentar la documentació per a les beques escolars. El termini és del 27 de març al 28 d'abril i s'ha de portar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Les sol·licituds es poden trobar als centres, a Serveis Socials, a l'OAC i a ripollet.cat. Per últim, avançar que les escoles bressol municipals La Rodeta del Molí i La Verema celebraran les seves portes obertes a final del mes d'abril.

Per a més informació, visiteu aquest enllaç.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal