fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El Consell Comarcal dóna suport a la contractació d'aturats amb bonificacions a empreses -Economia- 15/03/2017

El Consell Comarcal del Vallès Occidental facilita la contractació subvencionada de les 114 persones que participen els tres programes d'ocupació promoguts pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançats pel Fons Social Europeu. Es tracta dels programes Joves per l'Ocupació, Fem Ocupació per a Joves i 30 Plus, aquest últim, adreçat a persones majors de 30 anys en situació d'atur. El Consell Comarcal ofereix informació i assessorament per part de l'equip tècnic del programa en tot el procés de contractació a les empreses que desitgin contractar.

El Consell Comarcal dóna suport a la contractació d'aturats amb bonificacions a empreses -Imatge 1-

Les empreses interessades es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal al telèfon 937 273 534 o bé al correu electrònic adel@ccvoc.cat. El SOC subvencionarà els contractes subscrits en el marc del programa per una durada mínima de sis mesos amb una quantitat màxima de 3.937,20 euros equivalent al salari mínim interprofessional. La subvenció econòmica és compatible amb altres ajuts i bonificacions vigents.

Joves per l'Ocupació
Un total de 75 joves es formaran en cinc especialitats: Operacions auxiliars d'elaboració en indústria alimentaria, Auxiliar de gestió logística i noves tecnologies, Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració, Auxiliar de Social Media Màrqueting, Operacions auxiliars de processos tèxtils. Els i les joves rebran formació i acompanyament al llarg del tot el programa.

Fem Ocupació per a Joves
Hi participen 19 persones entre 18 i 29 anys amb l'objectiu d'inserir-se laboralment. Es tracta d'una experiència professional d'un mínim de 6 mesos que es complementa amb formació i acompanyament personalitzat. Els joves han de tenir com a mínim l'ESO, i o bé un Batxillerat o bé un Cicle Formatiu de Grau Mig.

30 Plus
Hi participen 20 persones de més de 30 anys, preferentment entre 30 i 45 anys amb baix nivell formatiu amb objectiu d'inserir-se laboralment. Es tracta d'una experiència professional d'un mínim de 6 mesos i un màxim de 9 que es complementa amb formació i acompanyament personalitzat.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal