fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans amb la presentació d'una guia sobre diversitat -Societat- 14/03/2017

Dimecres, 15 de març, es commemora el Dia de la Visibilitat Trans. A Ripollet, la Regidoria de Polítiques LGTBI ha preparat tres activitats, amb la col·laboració de diverses entitats que treballen contra la homofòbia i la integració d'homosexuals, bisexuals i transsexuals. Entre ells destaca la presentació de la Guia per treballar la diversitat afectiva, sexual i de gènere. L'acte tindrà lloc a l'escola Enric Tathé, dijous 16 de març, a les 18 h i comptarà amb la participació de l'entitat Chrysallis, l'Observatori contra l'Homofòbia, la IAC i el Consell Escolar Municipal.

Ripollet commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans amb la presentació d'una guia sobre diversitat -Imatge 1-Ripollet commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans amb la presentació d'una guia sobre diversitat -Imatge 2-Ripollet commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans amb la presentació d'una guia sobre diversitat -Imatge 3-Ripollet commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans amb la presentació d'una guia sobre diversitat -Imatge 4-

"Respon una mica als llibrets homòfobs de Hazte oir i és interessant perquè contem amb la participació d'entitats i col·lectius importants. Es fa a una escola, que és destacable, i pot ser molt contructiu escoltar el testimoni dels pares i mares amb menors trans, de Chrysallis", explicava Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI, Solidaritat i Inclusió a l'Info del passat 10 de març.

Com ja es va fer l'any passat, el dia 15 es realitzarà a les 11.30 h la hissada de bandera del col·lectiu transsexual a l'Ajuntament de Ripollet. Enguany, serà l'entitat Generem l'encarregada de la lectura del manifest. A més, des del passat 8 de març i fins el dia 21, es pot veure al vestíbul del Centre Cultural l'exposició "Dones Diverses, violències i resiliències en el camí de les dones Trans". Una mostra amb la que ha col·laborat l'entitat ACATHI (Associació Catalana per a la Integració d'Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants).

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal