fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
L'institut Palau Ausit torna a aconseguir l'or a l'Spainskills -Educació- 06/03/2017

Eric Llansá i Carlos Grillo, estudiants ripolletencs de la doble titulació d'Automatització i robòtica industrial i Mecatrònica industrial de l'institut Palau Ausit, han aconseguit la medalla d'or en la modalitat de Mecatrònica del campionat d'Espanya de formació Professional Spainskills 2017. En aquesta edició també hi participava Daniel Encinas, estudiant d'Automatització i robòtica industrial, que el juny de 2016 va guanyar l'skill de Control industrial al campionat de Catalunya, celebrat a Tarragona. Els dos guanyadors s'hauran de preparar ara per a competir en el campionat mundial Worldskills 2017, el mes d'octubre, a Abu Dhabi, i al campionat d'Europa Euroskills 2018, a Budapest, el mes de setembre de 2018.


Els tres joves van competir, juntament amb 13 guanyadors de la seva modalitat d'altres comunitats autònomes, als campionats celebrats entre l'1 i el 3 de març a Madrid. L'Spainskills, el Campionat d'Espanya de Formació Professional, va acollir més de 300 estudiants d'FP, que van participar en 25 modalitats diferents.

Els joves ripolletencs van iniciar la seva preparació per a l'Spainskills 2017 al setembre de 2106 i des del mes de desembre han assistit a l'institut cada dia i cada cap de setmana per a fer la preparació planificada per part dels seus tutors: José Carrasco, Óscar Mates i Vicente Guerrero. Propera parada, Abu Dhabi.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal