fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Els Gegants de Ripollet apadrinen la gegantona d'Els Pinetons, en el 10è aniversari de l'escola -Educació- 06/03/2017

L'escola Els Pinetons va celebrar dissabte, 4 de març, una gran festa oberta a tota la població, amb motiu del seu 10è aniversari. L'escenari va ser el parc dels Pinetons que, tot i el fred i el vent, va atreure força públic, que va poder gaudir de les moltes activitats i actuacions preparades. Un dels moments més emotius va ser el bateig de la Pina, la gegantona manotes feta pels alumnes de l'escola, que va comptar Gegants de Ripollet com a padrins, acompanyats pels grallers. La festa la va obrir el grup local de batucada Rhythm'n Moyo i la van tancar els diables de Ripollet amb el Poll Foll.

Els Gegants de Ripollet apadrinen la gegantona d'Els Pinetons, en el 10è aniversari de l'escola -Imatge 1-Els Gegants de Ripollet apadrinen la gegantona d'Els Pinetons, en el 10è aniversari de l'escola -Imatge 2-Els Gegants de Ripollet apadrinen la gegantona d'Els Pinetons, en el 10è aniversari de l'escola -Imatge 3-Els Gegants de Ripollet apadrinen la gegantona d'Els Pinetons, en el 10è aniversari de l'escola -Imatge 4-Els Gegants de Ripollet apadrinen la gegantona d'Els Pinetons, en el 10è aniversari de l'escola -Imatge 5-

També hi va actuar la colla Mirant el Cel de Sabadell, els Castellers de Montcada i Reixac van fer un taller de castells i el grup Siamiss Dj de Barcelona va fer ballar tothom al parc. Els més petits, a més, van gaudir amb un gran nombre de jocs fets amb material reciclat per Guixot de 8; un taller de robòtica, a càrrec de RipoLab HackLab; espai de contes i diverses propostes artístiques i lúdiques preparades per l'equip de monitoratge, les famílies i l'equip de mestres d'Els Pinetons. El mal temps, però, va fer que la mostra de treballs i projectes dels alumnes de l'escola no es pogués realitzar. Durant la jornada, es va obsequiar els assistents amb coca i xocolata i va haver servei de bar, amb tastet de tapes realitzades pel servei de cuina de l'escola.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal