fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Les jornades de portes obertes continuen als centres públics d'infantil i primària -Educació- 06/03/2017

Les jornades de portes obertes continuen als centres educatius de Ripollet. Aquesta setmana, és el torn de les escoles públiques, és a dir els centres públics d'educació primària i secundària, que obren les seves portes als pares i mares dels seus futurs alumnes. Es tracta d'un pas previ al procés de preinscripció per al curs 2017-2018. Aquest dilluns, 6 de març, obre les seves portes l'escola Escursell, a les 9.15 i a les 17 hores. Podeu consultar el calendari i horaris de les portes obertes als centres educatius al següent enllaç.

Les jornades de portes obertes continuen als centres públics d'infantil i primària -Imatge 1-Les jornades de portes obertes continuen als centres públics d'infantil i primària -Imatge 2-Les jornades de portes obertes continuen als centres públics d'infantil i primària -Imatge 3-

Les jornades de portes obertes s'allargaran fins al 18 de març. El període de presentació de sol·licituds de preinscripció per al segon cicle d'educació infantil (P3), educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria tindrà lloc del 23 de març al 4 d'abril.

Termini per demanar una beca escolar
Aquest mes també s'ha de presentar la documentació per a les beques escolars. El termini és del 27 de març al 28 d'abril, i s'ha de portar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Les sol·licituds es poden trobar als centres, a Serveis Socials, a l'OAC i a ripollet.cat.

Foto: Imatge d'arxiu.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal