fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 3 de març del 2017 -Comunicació- 05/03/2017

Avui hem començat l'Info parlant de la polèmica generada al voltant de la benzinera de Can Mas, després que al Ple de febrer, celebrat el passat dijous, es rebutgés la modificació del Pla General que hauria permès la reubicació de la benzinera a un solar annex als Mossos d'Esquadra. Hem conegut el posicionament i explicacions que han donat tots els grups entorn aquest tema i hem parlat amb Javi Melenchón i Gemma Ruiz, de la Plataforma contra la Benzinera de Can Mas.

Info de la setmana: 3 de març del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 3 de març del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 3 de març del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 3 de març del 2017 -Imatge 4-

També hem conversat amb Ramon Roqueta, president de Gais Positius, l'entitat amb què l'Ajuntament ha signat un conveni perquè les persones interessades puguin fer-se a Ripollet la prova ràpida del VIH, sífilis i hepatitis C.

I des de la Regidoria de Polítiques de Gènere i Feminismes i la Taula Feminista de Ripollet ens han donat tots els detalls de l'extens programa d'activitats que s'ha organitzat amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

La segona part de l'Info l'hem iniciat parlant amb la Colla de Gitanes de Ripollet, que diumenge celebra la primera ballada del calendari de 2017 i ho fa a Ripollet, acompanyada de diverses colles vallesanes.

I demà l'escola Els Pinetons celebra el seu 10è aniversari i ho farà amb una gran festa oberta a tota la població, que s'allargarà tot el matí al parc dels Pinetons.

Hem acabat parlant amb la Unió de Comerciants de Ripollet sobre la fira de comerç al carrer d'aquest diumenge, que inclou un concurs de fotos de mascotes a travès de xarxes socials i la col·laboració de la Ripollet Unió Atlètica, amb activitats esportives.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Gemma Ruiz i Javi Melenchón, de la Plataforma No a la Benzinera de Can Mas; Merche Delgado, tècnica municipal de Polítiques de Gènere i Feminismes; Agustí Carmona i Anna Montero, de la Colla de Gitanes de Ripollet; Íngrid Vergara i Sergi Semper, de la Unió de Comerciants de Ripollet.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal