fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Es realitzen diverses millores a la via pública per augmentar la seguretat de vianants i vehicles -Urbanisme- 03/03/2017

Les regidories de Transport Públic i Mobilitat i la de Manteniment estan realitzant diversos treballs a la via pública per a millorar la seguretat viària, tant dels vianants com dels vehicles. Un d'aquests treballs ha estat el que s'ha dut a terme a la cruïlla dels carrers de Tamarit i Sol, on es van posar unes pilones que es van haver de retirar perquè no permetien el pas del camió de recollida de residus.

Es realitzen diverses millores a la via pública per augmentar la seguretat de vianants i vehicles -Imatge 1-

Després d'haver fet les consultes oportunes amb la Policia Local i tenint en compte la poca amplada del carrer del Sol, s'ha optat per la supressió d'una plaça d'aparcament, la més propera a la cruïlla. Així, es podran instal·lar les pilones i es permetrà el pas del camió d'escombraries. Es produeix una problemàtica similar a la cruïlla del carrer del Canigó amb la rambla de Sant Esteve. També en aquest cas, seguint les indicacions de la Policia Local, s'ha resolt amb la col·locació de pilones.

Altres actuacions realitzades han estat la supressió de l'aparcament de motocicletes al costat del Bicibox, la senyalització pel pas de camions al carrer de Montcada, l'arranjament d'una tanca al límit amb l'autopista C-58 o la senyalització de la sortida de vehicles d'emergència al camp de futbol municipal. En aquestes actuacions cal puntualitzar que, a petició del grup municipal del Partit Popular, el regidor de Transport Públic i Mobilitat ha donat resposta a totes les demandes d'informació que aquest grup municipal ha efectuat (vegeu notícia relacionada).

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal