fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El Dia Internacional de les Dones posa l'accent en la reivindicació de la diversitat -Societat- 08/03/2017

Aquest dimecres, 8 de març, es commemora el Dia Internacional de les Dones. Una quinzena d'actes, organitzats conjuntament per la Regidoria de Polítiques de Gènere i Feminismes i entitats integrants de la Taula Feminista de Ripollet, formen la programació, que s'estén al llarg de tot el mes. Inclou activitats molt variades, com ara tallers, exposicions, xerrades o cinefòrums, que posen l'accent en la superació dels rols sexistes i la diversitat. Les primeres activitats han estat l'obertura de les exposicions Imatges per pensar, al Centre Cultural i Educar en la igualtat a través el conte, a la Biblioteca; l'obra de teatre Víctor Català, la senyorera de l'Escala i el photocall reivindicatiu de l'Escola d'Adults. Aquest dia 8, al Centre Cultural hi ha un taller de txi kung, a les 10 del matí i l'activitat participativa 'Dones del segle XXI' a les 18 h, seguida d'un recital de monòlegs.

El Dia Internacional de les Dones posa l'accent en la reivindicació de la diversitat -Imatge 1-El Dia Internacional de les Dones posa l'accent en la reivindicació de la diversitat -Imatge 2-El Dia Internacional de les Dones posa l'accent en la reivindicació de la diversitat -Imatge 3-El Dia Internacional de les Dones posa l'accent en la reivindicació de la diversitat -Imatge 4-El Dia Internacional de les Dones posa l'accent en la reivindicació de la diversitat -Imatge 5-


Commemoració de la lluita de les dones
Com no pot ser d'altra forma, la dona protagonitza totes aquestes activitats de la programació del Dia Internacional de les Dones des de diferents òptiques: lluitant per la igualtat, contra els tòpics i estereotips, a favor de la diversitat i dones fent història. Enguany, també la imatge d'aquesta diada commemorativa ha volgut ser reivindicativa. Les encarregades de recordar-nos que s'ha de continuar lluitant per la igualtat són Montserrat Roig, Neus Català, Federica Montseny i Teresa Claramunt. Tots els actes estan oberts al públic en general i no cal inscripció prèvia, llevat del sopar-debat del dia 11 de març que requereix reserva.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal