fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Avanç del Ple Ordinari del 23 de febrer del 2017 -Plens- 23/02/2017

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquest dijous, 23 de febrer un nou Ple Ordinari. L'ordre del dia compta amb 7 punts i 7 mocions. Entre els punts que es debatran, en destaca l'aprovació provisional de la modificació del Pla General al carrer de Sant Jaume, entre el carrer Font de Can Mas i el de la Granja. També es passarà a aprovació l'actualització de l'inventari general de béns, drets i obligacions de l'Ajuntament i els seus patronats, a més de la transferència de personal del Patronat d'Ocupació a l'Ajuntament, entre altres punts.

Avanç del Ple Ordinari del 23 de febrer del 2017 -Imatge 1-

Pel que fa a les mocions, el PP en presentarà una sobre l'activitat de la Brigada Municipal al Consell d'Administració del Patronat d'Ocupació. Ciutadans en presentarà una altra sobre el cobrament de l'IBI a les concessionàries de les autopistes. La regidora no adscrita, Mònica Laborda, presentarà una moció sobre la taxa a instal·lacions de transport d'energia, i Erc-JpR i Decidim en presentaran una conjunta per prendre mesures davant els casos de violència masclista amb presència d'animals domèstics.

Les dues formacions i el PDECAT presentaran una altra moció de suport al referèndum i al procés constituent, mentre que el PSC en presentarà dues: una per un nou pacte constitucional que renova les relacions de convivència entre Catalunya i Espanya, i una segona per a l'aplicació de la protecció al dret a l'habitatge de les persones en risc d'exclusió residencial i en suport al conveni de corresponsabilitat de les companyies subministradores sobre la pobresa energètica.

El Ple començarà a les 19.30 hores i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en videostreaming al canal Ripollet TV a YouTube.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal