fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La PAH omple el Centre Cultural en la xerrada sobre les clàusules bancàries abusives -Societat- 17/02/2017

La sala d'actes del Centre Cultural es va omplir de gom a gom dijous al vespre, 16 de febrer, per assistir a la xerrada organitzada per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) sobre les clàusules bancàries abusives. La xerrada va anar a càrrec de l'advocat sabadellenc José Antonio López Ordóñez, el qual va explicar com es poden reclamar les clàusules sòl i també va desvelar les tàctiques que poden realitzar els bancs a l'hora de tornar aquests diners.

La PAH omple el Centre Cultural en la xerrada sobre les clàusules bancàries abusives -Imatge 1-

Ordóñez va revelar que no totes les clàusules sòl són nul·les, sinó que cal mirar cas per cas. També va explicar que els bancs han de donar una resposta abans de tres mesos a partir de la reclamació i que saber la quantitat a retornar "haurà de ser un acte de fe" perquè és complicat calcular-la amb seguretat. L'advocat també va explicar que hi ha dues formes de recuperar els diners: o bé en ingrés bancari, cosa que tindrà unes implicacions fiscals, o bé amortitzant capital de la hipoteca, sense condicions fiscals.

Ordóñez també va parlar d'altres clàusules considerades abusives, com la del venciment anticipat o la de despeses. Unes clàusules, però, que no són considerades sempre com a nul·les, per la qual cosa tot dependrà, en gran mesura, del jutjat on es dirimeixi la causa, segona l'advocat sabadellenc.

E.P.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal