fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 23 de juny de 2017
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Societat- 17/02/2017

L'Ajuntament de Ripollet ha estat un dels molts consistoris d'arreu de Catalunya que s'ha sumat a la crida per a animar a tothom a participar a la manifestació per a l'acollida de persones refugiades i migrats, convocada per aquest dissabte per la plataforma "Casa nostra, casa vostra". Aquest dimecres, 15 de febrer, el regidor de Solidaritat i Inclusió, Fran Sánchez, va participar, juntament amb alcaldes i regidors d'arreu de Catalunya en un acte a Barcelona de suport del món local a la campanya 'Volem acollir'.

Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Imatge 1-Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Imatge 2-Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Imatge 3-Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Imatge 4-

En un acte al costat del Memorial Ciutat Refugi de la Barceloneta, on un comptador al costat del mar mostra les persones que han mort al Mediterrani, un centenar d'alcaldes i representants del món local han criticat la "vergonyosa" actitud d'Europa i la resta d'estats, així com la inacció del govern espanyola i han assegurat que "podem i volem acollir".

El Vallès Occidental, compromès
Entre els assistents a aquest acte també hi era el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez. L'ens vallesà es va adherir al seu darrer Ple a la campanya de suport als refugiats "Casa nostra, casa vostra", a més de sumar-se a les mocions de suport impulsades pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) en referència al suport a l'acollida de població refugiada, víctima de conflictes armats a la mediterrània i en contra de l'acord entre la Unió Europea i l'estat de Turquia.

Junts cap a la plaça Urquinaona
Des de Ripollet, la regidoria de Solidaritat i Inclusió i la Plataforma per les persones refugiades han convidat tots els veïns i veïnes a sumar-se a la manifestació i els conviden a sortir plegats aquest dissabte, dia 18 de febrer, a les 15 hores, des de l'estació de Renfe de Cerdanyola. La Manifestació Volem Acollir s'ha convocat amb l'eslògan "Prou excuses. Acollim ara", i vol interpel·lar directament a les institucions perquè assumeixin les seves responsabilitats. Un centenar d'entitats convoquen la manifestació, que començarà a les 16 hores, a la plaça Urquinaona.

R.H.AGENDA

Revetlla de Sant Joan al brollador del parc dels Pinetons

Ball per a la gent gran

Xerrada. La força de les dones. El seu empoderament

Presentació del llibre Sankt Pauli. Un altre futbol és possible

Nits de Música. Història del cinema musical nord-americà (1960-1961)

Festival de final de curs de l'Associació Country Line Dance Ripollet

Nit d'acústic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal