fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Societat- 17/02/2017

L'Ajuntament de Ripollet ha estat un dels molts consistoris d'arreu de Catalunya que s'ha sumat a la crida per a animar a tothom a participar a la manifestació per a l'acollida de persones refugiades i migrats, convocada per aquest dissabte per la plataforma "Casa nostra, casa vostra". Aquest dimecres, 15 de febrer, el regidor de Solidaritat i Inclusió, Fran Sánchez, va participar, juntament amb alcaldes i regidors d'arreu de Catalunya en un acte a Barcelona de suport del món local a la campanya 'Volem acollir'.

Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Imatge 1-Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Imatge 2-Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Imatge 3-Suport a la manifestació 'Volem acollir' per a l'acollida de persones refugiades i migrants -Imatge 4-

En un acte al costat del Memorial Ciutat Refugi de la Barceloneta, on un comptador al costat del mar mostra les persones que han mort al Mediterrani, un centenar d'alcaldes i representants del món local han criticat la "vergonyosa" actitud d'Europa i la resta d'estats, així com la inacció del govern espanyola i han assegurat que "podem i volem acollir".

El Vallès Occidental, compromès
Entre els assistents a aquest acte també hi era el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez. L'ens vallesà es va adherir al seu darrer Ple a la campanya de suport als refugiats "Casa nostra, casa vostra", a més de sumar-se a les mocions de suport impulsades pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) en referència al suport a l'acollida de població refugiada, víctima de conflictes armats a la mediterrània i en contra de l'acord entre la Unió Europea i l'estat de Turquia.

Junts cap a la plaça Urquinaona
Des de Ripollet, la regidoria de Solidaritat i Inclusió i la Plataforma per les persones refugiades han convidat tots els veïns i veïnes a sumar-se a la manifestació i els conviden a sortir plegats aquest dissabte, dia 18 de febrer, a les 15 hores, des de l'estació de Renfe de Cerdanyola. La Manifestació Volem Acollir s'ha convocat amb l'eslògan "Prou excuses. Acollim ara", i vol interpel·lar directament a les institucions perquè assumeixin les seves responsabilitats. Un centenar d'entitats convoquen la manifestació, que començarà a les 16 hores, a la plaça Urquinaona.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal