fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 18 de març de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Aquest divendres, 17 de febrer, acaba el termini per inscriure les comparses a la Rua de Carnaval -Cultura- 16/02/2017

Aquest divendres, 17 de febrer, és l'últim dia per inscriure una comparsa a la Rua de Carnaval, que es durà a terme el proper dissabte 25 de febrer. Els interessats s'han d'adreçar a la recepció del Centre Cultural de Ripollet. S'hi poden inscriure comparses, disfresses individuals o grups reduïts de dos a cinc components. Cal recordar que totes les comparses hauran de confirmar el nombre exacte de components el dia 22 de febrer.

Aquest divendres, 17 de febrer, acaba el termini per inscriure les comparses a la Rua de Carnaval -Imatge 1-Aquest divendres, 17 de febrer, acaba el termini per inscriure les comparses a la Rua de Carnaval -Imatge 2-

La Rua de Carnaval tindrà lloc el dissabte 25 de febrer. Començarà a les 17.30 hores des del carrer de Sarrià de Ter i passarà per les rambles de Sant Jordi, Sant Esteve i Pinetons, on finalitzarà un recorregut on participaran els Diables de Ripollet i l'Escola de Música de la Societat Coral "El Vallès". Al parc de Pinetons es durà a terme la festa final, a càrrec del dj Raul Gordillo.

Podeu consultar les bases per participar a la Rua de Carnaval i la programació de la resta d'activitats en el document adjunt.

J.S.


Icona Fitxer PDF - 1,17 Mb - ripollet-cul-carnaval-17-bases.pdf 

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal