fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 26 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Els usuaris del Centre Ocupacional Aspasur presenten l'obra teatral S'aixeca el teló! -Societat- 10/02/2017

Com cada any per aquestes dates, el Centre Ocupacional Aspasur presenta una obra de teatre, que elaboren i representen els seus usuaris. Hi actuen els 34 usuaris del taller de teatre que es realitza cada dilluns a l'Ateneu de Cerdanyola. Enguany, Aspasur presenta l'obra 'S'aixeca el teló!'. L'estrena serà aquest dissabte, 11 de febrer, a les 18 hores al Teatre Auditori del Mercat Vell. A més, l'obra també es representarà en diversos passis per a les escoles Gassó Vidal, Escursell, Tiana, Enric Tatché i FEDAC.

Els usuaris del Centre Ocupacional Aspasur presenten l'obra teatral <i>S'aixeca el teló!</i> -Imatge 1-Els usuaris del Centre Ocupacional Aspasur presenten l'obra teatral <i>S'aixeca el teló!</i> -Imatge 2-

Amb aquesta obra teatral, el centre Aspasur fa un homenatge als dramaturgs Miguel de Cervantes i William Shakespeare, en l'any en el qual se celebra el 400è aniversari de la seva mort. Els usuaris que pujaran a l'escenari són els que participen en el taller de teatre del centre. En aquesta activitat, el C.O. Aspasur compta amb la col·laboració d'una tècnica de teatre que guia els usuaris en tot el procés d'escollir el tema, redactar el guió, assajar les escenes i dissenyar el vestuari i l'escenografia. Al final, en l'elaboració de l'escenografia i el vestuari hi col·laboren tots els usuaris d'Aspasur i els monitors del centre.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal