fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 25 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El pressupost de la Generalitat inclou unes 70 esmenes del PSC amb vàries inversions per a Ripollet -Política- 07/02/2017

La Federació del Partit dels Socialistes del Vallès Occidental Sud va presentar a la Comissió d'Economia del Parlament de Catalunya una setantena d'esmenes al Pressupost de la Generalitat 2017. Unes esmenes que han estat acceptades. Així ho ha explicat el diputat vallesà, Pol Gibert, juntament amb el responsable de l'Oficina Parlamentària del Vallès Occidental Sud, Juan Parralejo. Gibert ha destacat l'esforç realitzat per l'agrupació per tal d'analitzar les necessitats del territori. "Els socialistes del Vallès Occidental hem aconseguit incorporar 75 noves partides al pressupost, moltes d'elles són inversions pendents des de fa anys, que han de cobrir serveis públics bàsics", ha indicat el diputat vallesà.

El pressupost de la Generalitat inclou unes 70 esmenes del PSC amb vàries inversions per a Ripollet -Imatge 1-

Malgrat tot, Gibert ha criticat que no s'hagi acceptat una inversió per a l'Hospital Ernest Lluch, projectat inicialment entre Cerdanyola, Ripollet i Barberà, i que el diputat ha qualificat d'equipament molt necessari. Una de les esmenes que sí que s'ha acceptat és la partida que preveu la redacció del projecte de la Residència per a persones grans a Ripollet. En la mateixa línia, també s'ha aprovat garantir els recursos destinats per als centres de dia de Ripollet i Montcada i Reixac.

D'altra banda, s'ha acceptat millorar integralment la línia de Rodalies R8, fet que inclourà la connexió amb les línies R4 i la posada en funcionament de l'estació de Barberà del Vallès (Baricentro). Així mateix, es construirà l'estació de Santa Perpètua de Mogoda i es connectarà el servei amb Ripollet, com també es tirarà endavant la redacció del projecte de la línia de tramvia Montcada-Sant Cugat, que donarà servei al municipi de Ripollet.

Foto: PSC del Vallès Occidental Sud.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal