fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 18 de juny de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Satisfacció d'Animales Ripollet per la resposta de Ripollet en la recollida de pinso per a gats -Societat- 06/02/2017

Les integrants de l'entitat Animales Ripollet mostraven la seva satisfacciˇ aquest dissabte, 4 de febrer, al migdia. Durant tot el matÝ, havien dut a terme una campanya de recollida de pinso i menjar per a gats a les portes dels supermercats Mercadona, Bon Preu, └rea de Guissona i Supersol, i el resultat havia estat tot un Ŕxit. L'entitat agra´a la implicaciˇ dels ripolletencs, ja que van aconseguir omplir mÚs de tres carros de la compra. Els ripolletencs no nomÚs van entregar pinso o llaunes per a gats, sinˇ que tambÚ van portar menjar per a gossos i altres elements per a la cura dels animals. Un fet destacat Ús que, en el cas del Bon Preu, es van esgotar les existŔncies de menjar per a gats grÓcies a les donacions dels ve´ns.

Satisfacció d'Animales Ripollet per la resposta de Ripollet en la recollida de pinso per a gats -Imatge 1-Satisfacció d'Animales Ripollet per la resposta de Ripollet en la recollida de pinso per a gats -Imatge 2-Satisfacció d'Animales Ripollet per la resposta de Ripollet en la recollida de pinso per a gats -Imatge 3-

Aquesta campanya s'ha organitzat per ajudar a combatre el fred que passen els gats en aquesta Ŕpoca de l'any i per donar suport tant a l'entitat com a les persones alimentadores de gats. Cal remarcar que les alimentadores i l'entitat tenen cura de les col˛nies de gats que hi ha a Ripollet, les alimenten, esterilitzen, desparasiten i vigilen sense cap tipus de remuneraciˇ econ˛mica i, en moltes ocasions, posant-hi diners elles mateixes. TambÚ l'entitat s'encarrega dels processos d'adopciˇ dels cadells. El regidor de Protecciˇ Animal, Fran Sßnchez, va visitar els diferents estands i va destacar la tasca altruista i desinteressada que fan l'entitat i les seves integrants.

Sßnchez va recordar la campanya que s'ha endegat aquest mes, impulsada per l'Ajuntament i Animales Ripollet, i que vol conscienciar sobre els beneficis de les col˛nies de gats. A mÚs d'exterminar de rates i altres animals, una col˛nia controlada significa que desapareixen olors, baralles i crits propis d'Ŕpoques de zel; la col˛nia creix d'una manera sostenible, grÓcies a l'esterilitzaciˇ; el control sanitari fa que siguin animals sans, i el control de l'alimentaciˇ fa que la zona de menjar estigui neta. Actualment a Ripollet hi ha controlades 11 col˛nies, amb una poblaciˇ d'uns 120 gats, tots ells sans, esterilitzats i ben alimentats, grÓcies a la tasca desinteressada de les alimentadores.

J.S.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal