fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Satisfacció d'Animales Ripollet per la resposta de Ripollet en la recollida de pinso per a gats -Societat- 06/02/2017

Les integrants de l'entitat Animales Ripollet mostraven la seva satisfacció aquest dissabte, 4 de febrer, al migdia. Durant tot el matí, havien dut a terme una campanya de recollida de pinso i menjar per a gats a les portes dels supermercats Mercadona, Bon Preu, Àrea de Guissona i Supersol, i el resultat havia estat tot un èxit. L'entitat agraïa la implicació dels ripolletencs, ja que van aconseguir omplir més de tres carros de la compra. Els ripolletencs no només van entregar pinso o llaunes per a gats, sinó que també van portar menjar per a gossos i altres elements per a la cura dels animals. Un fet destacat és que, en el cas del Bon Preu, es van esgotar les existències de menjar per a gats gràcies a les donacions dels veïns.

Satisfacció d'Animales Ripollet per la resposta de Ripollet en la recollida de pinso per a gats -Imatge 1-Satisfacció d'Animales Ripollet per la resposta de Ripollet en la recollida de pinso per a gats -Imatge 2-Satisfacció d'Animales Ripollet per la resposta de Ripollet en la recollida de pinso per a gats -Imatge 3-

Aquesta campanya s'ha organitzat per ajudar a combatre el fred que passen els gats en aquesta època de l'any i per donar suport tant a l'entitat com a les persones alimentadores de gats. Cal remarcar que les alimentadores i l'entitat tenen cura de les colònies de gats que hi ha a Ripollet, les alimenten, esterilitzen, desparasiten i vigilen sense cap tipus de remuneració econòmica i, en moltes ocasions, posant-hi diners elles mateixes. També l'entitat s'encarrega dels processos d'adopció dels cadells. El regidor de Protecció Animal, Fran Sánchez, va visitar els diferents estands i va destacar la tasca altruista i desinteressada que fan l'entitat i les seves integrants.

Sánchez va recordar la campanya que s'ha endegat aquest mes, impulsada per l'Ajuntament i Animales Ripollet, i que vol conscienciar sobre els beneficis de les colònies de gats. A més d'exterminar de rates i altres animals, una colònia controlada significa que desapareixen olors, baralles i crits propis d'èpoques de zel; la colònia creix d'una manera sostenible, gràcies a l'esterilització; el control sanitari fa que siguin animals sans, i el control de l'alimentació fa que la zona de menjar estigui neta. Actualment a Ripollet hi ha controlades 11 colònies, amb una població d'uns 120 gats, tots ells sans, esterilitzats i ben alimentats, gràcies a la tasca desinteressada de les alimentadores.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal