fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 24 de maig de 2018
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
Info de la setmana: 3 de febrer del 2017 -Comunicació- 03/02/2017

Avui hem començat l'Info parlant amb Maria Colomer, presidenta del Comitè d'Empresa del Taulí, qui ens ha comentat la situació de col·lapse que viu l'hospital. Per aquest motiu, ahir dijous es va organitzar una manifestació de protesta al centre sanitari.

Info de la setmana: 3 de febrer del 2017 -Imatge 1-Info de la setmana: 3 de febrer del 2017 -Imatge 2-Info de la setmana: 3 de febrer del 2017 -Imatge 3-Info de la setmana: 3 de febrer del 2017 -Imatge 4-Info de la setmana: 3 de febrer del 2017 -Imatge 5-

També hem conversat amb Luis Tirado, regidor socialista que ha decidit presentar la seva candidatura a primer secretari del PSC a Ripollet.

Hem continuat amb Francina Sau i Cristina Lozano, responsables de l'oficina d'atenció al ciutadà del Partit Popular. Totes dues ens han explicat les diferents queixes i dubtes que els han fet arribar els veïns i veïnes de Ripollet.

I hem acabat la primera hora de l'Info amb José María Sebastián, tècnic de Joventut, i Carme Guirado i Carme Pascual, tècniques d'Ocupació, per a parlar de la xerrada sobre Garantia Juvenil que hi haurà dilluns al Centre Cultural.

La segona part de l'Info l'hem iniciat amb Mònica Giménez, secretària de l'entitat Animales Ripollet perquè ens expliqués la campanya sobre les colònies controlades de gats i la jornada de recollida d'aliments per a aquests animals que portaran a terme demà a diferents supermercats de Ripollet.

També hem tingut amb nosaltres a Sergi Beltrán, un ripolletenc que ha realitzat un curt titulat 'Dentro de mi' ha estat seleccionat al Festival Internacional de Videoart de Barcelona.

I hem acabat l'Info d'avui parlant Paco González, membre de la Comissió Organitzadora de la Festa Major perquè demà dissabte s'ha convocat una jornada participativa adreçada a entitats locals per aportar idees per la festa.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Luis Tirado, regidor del PSC; José María Sebastián, tècnic de Joventut, Carme Pascual i Carme Guirado, tècniques d'Ocupació; Mònica Giménez, d'Animales Ripollet; Sergi Beltrán, cineasta; i Paco González, de la Comissió Organitzadora de la Festa Major.noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal