fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Luis Tirado presenta la seva candidatura a primer secretari del PSC a Ripollet -Política- 03/02/2017

Luis Tirado ha presentat la seva candidatura a primer secretari del PSC a Ripollet. El regidor socialista ha explicat que dóna aquest pas després d'una "reflexió" i per tres motius: "perquè em sento preparat, perquè tinc l'experiència suficient i perquè tinc ganes i la il·lusió de tirar endavant el projecte socialista a Ripollet".

Luis Tirado presenta la seva candidatura a primer secretari del PSC a Ripollet -Imatge 1-

Tirado ha assegurat que, si surt elegit, formarà una nova executiva "bastant renovada, tot i que també continuaran alguns històrics" com els actuals regidors Maria Lladó i Juan Molina, i l'exregidor Alberto Castro. La resta de membres serà "gent jove i preparada" com Diego Puig, vicepresident de l'AMPA de l'escola Enric Tatché, o Javi Gómez, president al Baix Llobregat de la sectorial de la UGT de Comerç.

Si aquesta executiva és escollida en l'assemblea local que s'ha de realitzar al març, impulsarà "el diàleg amb entitats i partits polítics locals, a més d'assemblees obertes", ja que "ens hem d'obrir a la ciutadania", ha apuntat Tirado, "per fer un bon programa electoral" perquè el principal objectiu del PSC a Ripollet és "tornar a guanyar les eleccions". Altres objectius marcats per l'executiva que està elaborant Tirado serà "el creixement del partit, tant en quantitat com en qualitat", i "fer unes Joventuts Socialistes fortes".

La renovació de l'executiva local del PSC és un procés detallat en les bases del partit. Després de la recent renovació de la Federació socialista al Vallès Occidental Sud. Ara hi ha dos mesos per a renovar la cúpula local, on l'actual primera secretària, Rosa María Martín, ja ha anunciat que no repetirà càrrec.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal