fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 20 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Les obres del carrer del Calvari començaran a finals d'any i duraran uns quatre mesos -Urbanisme- 01/02/2017

Al voltant d'una cinquantena de veïns i veïnes del carrer del Calvari van assistir a la reunió celebrada el 31 de gener al vespre a la sala d'actes del Centre Cultural convocada per l'Ajuntament per explicar-los el projectes d'obres del tram de la via comprès entre els carrers de l'Estrella i del Padró. La intenció és la continuar amb el projecte d'obres que es va iniciar el setembre del 2014 fins a l'abril del 2015.

Les obres del carrer del Calvari començaran a finals d'any i duraran uns quatre mesos -Imatge 1-Les obres del carrer del Calvari començaran a finals d'any i duraran uns quatre mesos -Imatge 2-

La proposta de l'Ajuntament és la de donar continuïtat al carrer del Calvari fins a la cantonada amb el carrer del Padró per uniformitzar aquest tram amb la resta del carrer. En aquest sentit, s'ampliaran les voreres i es rectificaran les anomalies en l'enllumenat públic, a més d'arranjar l'asfalt i moure els contenidors de la brossa. Al seu torn, els veïns i veïnes van mostrar el seu interès per regular també les places d'aparcament.

El cost de les obres anirà a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i és previst que comencin a finals d'aquest any. La durada dels treballs es preveu que siguin de tres a quatre mesos.

E.P.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal