fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 23 de juny de 2017
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Ripollet participa en les jornades per prevenir la LGTBIfòbia -Societat- 01/02/2017

El 27 de gener es va celebrar la primera jornada de la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya amb el nom "Les polítiques LGTBI al món local, articulacions i aliances". Aquesta jornada va tenir lloc al Casal Pere Quart de Sabadell i va comptar amb la participació de 18 municipis amb més de 150 persones assistents de diverses poblacions i entitats. Entre els assistents i participants estava Ripollet, representat per l'alcalde, José María Osuna, i pel regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez.

Ripollet participa en les jornades per prevenir la LGTBIfòbia -Imatge 1-Ripollet participa en les jornades per prevenir la LGTBIfòbia -Imatge 2-


Va inaugurar l'acte la Directora General d'Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata, el diputat delegat d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, i l'alcalde de Sabadell, Juli Fernández. El regidor de Ripollet, Fran Sánchez, va ser l'encarregat de donar la benvinguda a les jornades, acompanyat de les regidores dels ajuntaments de Terrassa i Cerdanyola.

A la tarda, Ripollet va formar part del taller "Obrim armaris, el paper de les polítiques locals en la prevenció de la lgtbifòbia", explicant l'experiència de les polítiques LGTBI a Ripollet. En aquest taller van participar el regidor Sánchez, Merche Delgado, coordinadora de polítiques d'igualtat de l'Ajuntament de Ripollet, i Eugeni Rodríguez, president de l'Observatori Contra l'Homofòbia. Els ponents van explicar la campanya dels cordons contra l'homofòbia a la qual posteriorment es va sumar la Xarxa de Municipis.

També van parlar sobre el treball que es realitza amb les entitats de la ciutat, posant com a exemple la manifestació descentralitzada i la manifestació LGTBI celebrades el mes de juny del 2016, les activitats LGTBI incloses al programa d'actes de commemoració de l'Any Lorca, els tallers afectius sexuals als instituts i el conveni i accions que es fan amb l'Observatori Contra l'Homofòbia.

M. L.AGENDA

Revetlla de Sant Joan al brollador del parc dels Pinetons

Ball per a la gent gran

Xerrada. La força de les dones. El seu empoderament

Presentació del llibre Sankt Pauli. Un altre futbol és possible

Nits de Música. Història del cinema musical nord-americà (1960-1961)

Festival de final de curs de l'Associació Country Line Dance Ripollet

Nit d'acústic
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal