fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La Marxa Pagesa passa per Ripollet de camí a Barcelona -Economia- 30/01/2017

La Marxa Pagesa, que va organitzar la Unió de Pagesos aquest cap de setmana, va passar per Ripollet. La concentració de tractors va travessar dissabte al matí la vila de camí cap a Barcelona. Els pagesos van arribar als volts de les 10 hores per la carretera de Santiga i van recórrer el carrer de Balmes, passant per davant de l'Ajuntament. Amb aquesta mobilització, el sindicat agrari Unió de Pagesos pretenia reivindicar el seu paper al territori.

La Marxa Pagesa passa per Ripollet de camí a Barcelona -Imatge 1-La Marxa Pagesa passa per Ripollet de camí a Barcelona -Imatge 2-La Marxa Pagesa passa per Ripollet de camí a Barcelona -Imatge 3-La Marxa Pagesa passa per Ripollet de camí a Barcelona -Imatge 4-








El dia abans, divendres, la Marxa Pagesa va aturar-se al Consell Comarcal. Allà van ser rebuts a la Sala de Plens pel president del Consell, Ignasi Giménez, i per representants dels diferents ajuntaments que en formen part. Es va llegir el manifest dels pagesos, 'Lluita amb Unió de Pagesos per la dignitat de la pagesia', i els manifestants van rebre el suport dels presents. Els participants a la Marxa Pagesa van estacionar els tractors al vial de Mercavallès, just davant de l'edifici del Consell Comarcal, on van fer un tast de mongetes del ganxet.

La marxa va acabar dissabte al migdia, amb una manifestació de mig miler de tractors, que van ocupar l'avinguda Maria Cristina de Barcelona per reivindicar la dignitat de la pagesia.

Fotos: Twitter i Consell Comarcal del Vallès Occidental.

J.S.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal